ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..... ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ DEB

H Συμφωνία των Πρεσπών άρχισε να ενεργοποιεί τις παρενέργειές της. Το κόμμα εργαλείο του Τουρκικού Προξενείου και της Άγκυρας, DEB, που αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος που ιδρύθηκε από τον Αχμέτ Σαδίκ, κατεβαίνοντας στις ευρωεκλογές, βρίσκεται σε διαρκή επαφή με το Ουράνιο Τόξο. Και τα δύο διεκδικούν ανύπαρκτες στην Ελλάδα μειονότητες. 

Στην Θράκη έχουν δοθεί οδηγίες να εισχωρήσουν στους συνδυασμούς των δημοτικών εκλογών όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες μουσουλμάνοι που πρόσκεινται στο Τουρκικό Προξενείο. Με την απλή αναλογική στους Δήμους η Άγκυρα πιστεύει ότι θα έχει παρέμβαση στην αυτοδιοίκηση. Την ίδια ώρα η Ελληνική πλευρά δείχνει να αδιαφορεί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Πενταπόσταγμα, αποτελεί κοινό μυστικό ότι το Τουρκικό προξενείο στη Θράκη χρηματοδοτείται από την Άγκυρα ετησίως με το ποσό των 25.000.000 -30.000.000 ευρώ, για να μπορεί να υλοποιεί τα ιμπεριαλιστικά σχέδια της «μητέρας πατρίδας» στην Ελληνική αυτή περιοχή και να εξαγοράζονται συνειδήσεις.
Είναι γνωστές οι επαφές και η υποστήριξη που παρέχει το εν λόγω τουρκικό προξενείο στις οργανώσεις και στους συλλόγους της Θράκη που φέρουν στην επωνυμία τους και τη λέξη τουρκικό και στις εκδηλώσεις τους κυματίζει η σημαία της <<αυτόνομης Δυτικής Θράκης>>.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα, ο Σεγίτ Αϊντίν, καθηγητής και πρύτανης του πανεπιστημίου Κασταμονής, είπε στα εγκαίνια της εκδήλωσης <<Δημοκρατία Δυτικής Θράκης του 1913 και Δρ. Σαδίκ Αχμέτ>> που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της κεντρικής βιβλιοθήκης του Κέντρου Εφαρμογών κι Ερευνών Τουρκικού Κόσμου: Ο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ είναι ένας άνθρωπος του αγώνα με αγάπη για την πατρίδα, που εργάστηκε για να ακουστούν στον κόσμο τα δικαιώματα που αφαίρεσε η Ελλάδα από τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης και τα ντέρτια τους. Αγωνίστηκε για την επανάκτηση των αφαιρεθέντων δικαιωμάτων, ένας άνθρωπος των ιδεών αλλά και της πολιτικής. Και συνέχισε λέγοντας, ότι η περιοχή της Δυτικής Θράκης και των Βαλκανίων είναι μια αρχαία τουρκική πατρίδα. 

Σχόλια