ΣΚΟΠΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ. ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ <<ΚΑΤΑΦΕΡΕ>> ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ)..... 

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Ο πρωθυπουργός είναι στα Σκόπια. Και ακολουθείται από πλήθος κυβερνητικών, σε μία αποστολή που  περιλαμβάνει περισσότερους από 140 Έλληνες επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους ο πρόεδρος του ομίλου «Μυτιληναίου» Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Μιχάλης Στασινόπουλος της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ο πρόεδρος του ομίλου «Κοπελούζου» Δημήτρης Κοπελούζος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Γεώργιος Περιστέρης, ο πρόεδρος και ιδρυτής της Apivita Νίκος Κουτσιανάς, ο πρόεδρος του ομίλου «Intracom Constructions SA» Δημήτρης Κούτρας, ο πρόεδρος της «Alumil SA» Γιώργος Μυλωνάς, ο General Manager της «Motor Oil Hellas» Βίκτωρ Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του «Alpha Digital SA» Δημήτρης Κοντομηνάς και πολλά άλλα στελέχη επιχειρήσεων. 

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιος Σαββάκης και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Θα υπογραφούν σημαντικές συμφωνίες, όπως: 
Σχέδιο δράσης για την εμβάθυνση και τον ενίσχυση της συνεργασίας των δύο μερών.
Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.
Συμφωνία σχετικά με την εγκατάσταση συνοριακού σημείου διέλευσης μεταξύ των δύο χωρών, συνδέοντας τους Πρόμαχους με το Majden.
Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Γραμματείας Ευρωπαϊκών υποθέσεων της γείτονος.
Πρώτη Προσθήκη στο Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ της εταιρείας ΔΕΣΦΑ και της εταιρείας MER της 14ης Οκτωβρίου 2016.
Μετά τις συναντήσεις περιμένουμε να μάθουμε τι ρόλο θα παίξουν και οι ακολουθούντες τον κ. Τσίπρα εκπρόσωποι των: Intracom, Motor Oil, Promitheus Gas, Mitilineos Group,  ΓΕΚ Τέρνα, Ελληνικά Πετρέλαια, Άκτωρ, Apitivita, ΔΕΗ, Sidenor S.A, Alpha Digital, Alumil S.A., Malamatinas & Son S.A., ΤΙΤΑΝ, Βιοχάλκο κλπ.


Σχόλια