ΤΣΙΠΡΑΣ. ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Για τον Έλληνα πρωθυπουργό υπάρχει λύση για το Δημογραφικό. Οι ξένοι !!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το θέμα της υπογεννητικότητας αυτή τη λύση βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέροντας για παράδειγμα τον Αντετοκούνμπο. Μόνο που ξέχασε ότι ο Αντετοκούνμπο δηλώνει Ορθόδοξος Έλληνας και διαφημίζει στα πέρατα του κόσμου τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και την Ελληνική παιδεία, αλλά και το ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική.

Ανέφερε ο Πρωθυπουργός ότι χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Σουηδία, το Βέλγιο, εκτιμάται ότι θα αυξήσουν τον πληθυσμό τους έως το 2050, εξαιτίας της μετανάστευσης. Αντιθέτως, χώρες που πρωτοστατούν στη σταυροφορία ενάντια στους πρόσφυγες και τους μετανάστες από άλλες ηπείρους και οραματίζονται την Ευρώπη των κλειστών συνόρων, οι περισσότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Βαλτικής, εκτιμάται ότι θα έχουν μείωση πληθυσμού. Τόσο λόγω της μη ενσωμάτωσης μεταναστών όσο και λόγω της μόνιμης φυγής γηγενών στο εξωτερικό. 
Εμείς έχουμε ήδη προχωρήσει στη σύσταση της Ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας, συνέχισε, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια, η δημοσιότητα και η επιτάχυνση της διαδικασίας η οποία αφορά περίπου 200.000 παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Ενώ παράλληλα, θεσπίσαμε πριν ένα χρόνο τη δυνατότητα όσων έχουν νόμιμη και συνεχή διαμονή τουλάχιστον 12 έτη στη χώρα, να αιτηθούν την πολιτογράφηση τους.

Αυτοί που καλλιεργούν τον ρατσισμό, τον εθνικισμό, την καθαρότητα της φυλής, δεν σκορπούν μονάχα το μίσος και τον διχασμό εντός της Ελληνικής κοινωνίας. Την ακρωτηριάζουν. Πολύ περισσότερο αυτοί που κυβέρνησαν τον τόπο με οδηγό αυτές τις αρχές. Αυτοί που μιλούσαν και μιλούν για λαθραίους, για εισβολείς, για τη δήθεν απειλή στα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Αυτοί που γύρισαν την πλάτη σε χιλιάδες παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς και νοιάστηκαν μονάχα για μια στιγμή, μόνο και μόνο για να κλέψουν λίγη από τη λάμψη μιας περήφανης οικογένειας μεταναστών από τη Νιγηρία, που τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά τους είναι Ελληνόπουλα, που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν με βάσανα και δυσκολίες, αγάπησαν την πατρίδα και μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια με τις επιτυχίες τους.

Σχόλια