ΓΙΑΡ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΛΕΓΕΤΑΙ...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιός του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Γιάρ Νετανιάχου, παίρνει μέρος σε <<επιθέσεις>> εναντίον της Τουρκίας. Τον προηγούμενο χρόνο, o 26χρονος Γιάρ, προκάλεσε νέα ένταση μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας, ενώ με ανάρτησή του στο Instagram για λίγο διάστημα έγραψε “FuC*k Turkey” σε κόκκινο χρώμα, αλλά αργότερα τη διέγραψε. 

Ο ίδιος είχε προκαλέσει παρόμοιο <<επεισόδιο>> πέρυσι με ανάρτησή του η οποία καταφερόταν εναντίον αντιπάλων του πατέρα του, όπως ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος και ο πρώην Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ.

Τώρα, μετά τον πατέρα του Βενιαμίν Νετανιάχου που μέσω  twitter  επιτέθηκε εναντίον του Ερντογάν με αναφορές στην κατοχή της Κύπρου και την γενοκτονία των Κούρδων, γράφοντας: <<Ο Ερντογάν, ο δικτάτορας που στέλνει δεκάδες χιλιάδες πολιτικούς αντιπάλους στη φυλακή, διαπράττει γενοκτονία εναντίον των Κούρδων και κατέχει τη Βόρεια Κύπρο, κάνει κήρυγμα σε εμένα το Ισραήλ και τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις Άμυνας, τη δημοκρατία και την ηθική του πολέμου, είναι αστείο>>, στον χορό μπήκε ο ίδιος (Γιάρ Νετανιάχου), με θέμα την Κωνσταντινούπολη: Και να του υπενθυμίσω (του Ερντογάν) ότι η Ιστανμπούλ στην πραγματικότητα είναι μια πόλη με το όνομα Κωνσταντινούπολη. Η πρωτεύουσα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και το κέντρο του Ορθοδόξου Χριστιανισμού για περισσότερα από χίλια χρόνια πριν από την τουρκική κατοχή, έγραψε ο Γιάρ Νετανιάχου κάτω από σχόλιο του πατέρα του.

Σχόλια