ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑΝ

Έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Χρήστου Μπγιάλα  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο χορό των αστυνομικών που έλαβε χώρα στα ΓΡΕΒΕΝΑ, αναφέρει το grevenalike.gr.

Ο κ. Μπγιάλας είχε και στο παρελθόν δεχθεί αποδοκιμασίες και παίρνοντας τον λόγο στην συγκεκριμένη εκδήλωση μιλώντας για το έργο του και για το κτίριο της αστυνομίας που ετοιμάζεται στη σχολή αστυφυλάκων, εξόργισε πολλούς από τους παρευρισκόμενους που άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της εκδήλωσης.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκνευρίστηκε με όσα έγιναν, με αποτέλεσμα να αφήσει το μικρόφωνο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τη Θεία Λειτουργία για το νέο έτος και την κοπή της βασιλόπιτας της Ι.Μ. Γρεβενών στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, εξερχόμενος ο κ. Χρήστος Μπγιάλας, έριξε στον κουμπαρά των παιδιών του κατηχητικού 5 ευρώ.
Τότε ένα από τα παιδιά αντιδρώντας στη στάση του βουλευτή στο θέμα της Μακεδονίας, του επέστρεψε τα χρήματα λέγοντας του ότι δεν είναι επιθυμητά και ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα στα υπόλοιπα παιδιά να τραγουδήσουν το «Μακεδονία Ξακουστή».

Σχόλια