Go Back κυρία ΜΕΡΚΕΛ

2012 Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ
2012.... Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....η χθεσινή επίσκεψη της κ. Μέρκελ είχε ως κύριο χαρακτηριστικό της τη συμβολική στήριξη στην παραπαίουσα κυβέρνηση του πιστού της συμμάχου κ. Σαμαρά και τη δογματική επιμονή της στη σκληρή λιτότητα και στα μνημόνια, με πολλαπλούς αποδέκτες πέραν της χώρας μας....
Σήμερα η κυρία Μέρκελ είναι και πάλι <<Φιλοπρωθυπουργική>> για τη χώρα μας. Και μάλιστα με αυτούς που στην τότε επίσκεψή της, βγάζανε ανακοινώσεις εναντίον της πολιτικής της και του ενιαίου Ευρωπαϊκού νομίσματος: Η Μέρκελ εκβιάζει, καταθέτοντας ευχές για την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ, με σκοπό τη συνέχιση της ίδιας καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, απομονώνοντας την Ελλάδα από τις όποιες πιθανές εξελίξεις διαμορφώνονται στην ευρωζώνη, και ιδιαίτερα στις χώρες του Νότου. Αυτά έλεγε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Και τώρα  Άνγκελα Δωροθέα Μέρκελ, φίλη πλέον με τον Αλέξη Τσίπρα, έρχεται στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό να δηλώνει ότι η καγκελάριος της Γερμανίας έρχεται για να δει την τεράστια πρόοδο της Ελλάδας. Και να ευχαριστήσει την Ελληνική κυβέρνηση που έλυσε το <<Μακεδονικό>>, σκύβοντας το κεφάλι σε Γερμανία και ΗΠΑ. Και φυσικά να παράσχει στήριξη σε μία κυβέρνηση που πνέει τα λοίσθια και οι δημοσκοπήσεις στη Β. Ελλάδα τη δίνουν τραγικά ποσοστά.
Πάνω από 2.000 αστυνομικοί θα προστατεύουν τον Τσίπρα και την θεία Άνγκελα, ενώ δέκα Γερμανοί αξιωματούχοι της προσωπικής της ασφάλειας θα συνοδεύουν τη Γερμανίδα Καγκελάριο.
Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Αττικής απαγορεύονται από τις 6 π.μ. σήμερα οι δημόσιες συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας και περιοχές απ’ όπου θα περάσει η κα. Μέρκελ.
Κλειστοί θα είναι σταθμοί του μετρό, ενώ σήμερα και αύριο κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων της κα. Μέρκελ στην Αθήνα, θα κλείνουν δρόμοι μετά από σχολαστικό έλεγχο της κάθε διαδρομής ενώ θα πραγματοποιούνται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.


Σχόλια