ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


Τα εθνικά θέματα και τα θέματα Δημοκρατίας, είναι αυτά που ενώνουν όλους τους πολίτες. Πρώτη φορά μετά από χρόνια λέω ΕΜΕΙΣ και το εννοώ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ λοιπόν, την Κυριακή, στο Σύνταγμα.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ

Την απαίτηση για διενέργεια δημοψηφίσματος συνυπογράφει σε διαδικτυακή συλλογή υπογραφών η στιχουργός, τραγουδίστρια και συνθέτης Αφροδίτη Μάνου. Σε αναφορά της σχετικά με το Εθνικό θέμα, σε αναρτήσεις της στο Facebook, αποκαλύπτει ότι το ίδιο κάνουν και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες και όχι μόνο.

Μεταξύ των άλλων η Αφροδίτη Μάνου αναφέρει ονόματα  όπως: Σταύρος Ξαρχάκος, Μανώλης Μητσιάς, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, 
ο ηθοποιός Τάσος Λιγνάδης, η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, Θοδωρής Αθερίδης, η συγγραφέας Αγαθή Δημητρούκα, Μιχάλης Ρέππας, Γιάννης Κότσιρας κ.α.

Όπως αναφέρει η ίδια, έχουν υπογράψει σε διαδικτυακή έκκληση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς είχαν στηρίξει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Να θυμίσουμε ότι η Αφροδίτη Μάνου τον Ιούνιο του 2017, έκανε διαδυκτιακή ανάρτηση, πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είναι παράφρων και αυτό τον έκανε παραπληγικό. Το facebook τότε, κατέβασε την ανάρτηση της.

Σχόλια