ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Στο τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας που φέρει τον τίτλο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, κάλεσαν για προανάκριση τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.
Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα, ανέφερε ως αιτία την κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία οι διαδηλωτές είχαν δεχθεί και χημικά.
Σχετικά με τα όσα είπε ο κ. Πολάκης, με αποκορύφωμα την αποστροφή του λόγου του προς τους δημοσιογράφους «Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω...», ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας βαρίδι για τη Δημοκρατία, ενώ αναφερόμενος στο αίτημα του κ. Πολάκη να δείχνουν οι δημοσιογράφοι τα εγκαίνια και όχι τα προβλήματα, ο κ. Γιαννάκος είπε ότι εκφράζει ολοκληρωτικές απόψεις. 
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε ότι θα δώσει εντολή στην δικηγόρο του να καταθέσει αγωγή στον κ. Πολάκη γιατί αυτά που είπε είναι πραγματικά ντροπιαστικά για υπουργό. 
Αναφερόμενος στις λίστες αναμονής για ΜΕΘ, ανέφερε πως περιμένουν 60 άτομα αυτή τη στιγμή, αποκαλύπτοντας ότι κάθε ημέρα εξυπηρετούνται 5 ασθενείς διασωληνωμένοι σε απλούς θαλάμους. Η Δυτική Ελλάδα με 700.000 πληθυσμό έχει 25 κλίνες ΜΕΘ, ούτε στην Ουγκάντα δεν συμβαίνει αυτό, είπε μεταξύ των άλλων ο κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

Σχόλια