ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ. ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !

Πολυτέλεια η θέρμανση και η ζεστασιά των ασθενών στο νοσοκομείο Άρτας. Οι νοσηλευόμενοι μεταφέρουν από το σπίτι τους θερμαντικά μέσα για να ζεσταθούν ώστε να αντιμετωπίσουν τις πολύ χαμηλές  θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα. Και για να περιορίσουν τις απώλειες θέρμανσης του κτιρίου, τοποθετούν σεντόνια στα παράθυρα.

Την απαράδεκτη κατάσταση και όσα βιώνουν ασθενείς και εργαζόμενοι καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος. Η προμήθεια του πετρελαίου γίνεται με διαδικασίες καθημερινών αναθέσεων, ενώ η κεντρική θέρμανση όταν λειτουργεί περιορίζεται σε 10 ώρες, ενώ η παροχή ζεστού νερού διακόπτεται στις 11 το βράδυ.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Βασίλειος Μπαλάσκας, εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι  με την αλλαγή των καιρικών συνθηκών, από τις αρχές της εβδομάδας,  αναπροσαρμόστηκε το πρόγραμμα λειτουργίας της θέρμανσης και αυξήθηκε κατά δύο ώρες, φτάνοντας τις δώδεκα (12) ώρες ημερησίως, ενώ το ζεστό νερό είναι διαθέσιμο τις ώρες αιχμής, όπου γίνεται η καθημερινή περιποίηση των ασθενών μέσω κεντρικής παροχής και όλο το 24ωρο μέσω ηλεκτρικών θερμοσιφώνων.
Απέφυγε όμως να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ασθενείς φέρνουν θερμαντικά σώματα, ακόμα και κουβέρτες από το σπίτι τους, για να ζεσταθούν.

Σχόλια