ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΖΑΕΦ. ΧΛΙΑΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ

ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η προσπάθεια της Ελληνικής και της Σκοπιανής κυβέρνησης να υποβαθμίσουν το θέμα που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Ζάεφ για εκμάθηση της <<Μακεδονικής>> γλώσσας στην Ελλάδα, μέσα από ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε με δηλώσεις του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας, έρχεται να κάνει τα πράγματα χειρότερα. 


Απαντώντας σε βουλευτές του VMRO που ρωτούσαν τι θα γίνει με την <<Μακεδονική>> μειονότητα σε Βουλγαρία και Ελλάδα, ο Ζάεφ απάντησε ως εξής:
Μιλάτε για τους Μακεδόνες στην Ελλάδα με τόσο πάθος και αυτό είναι θαυμάσιο. Ας αναρωτηθούμε τι κάνουμε για αυτούς εδώ και 27 χρόνια. Ας είμαστε ειλικρινείς κάναμε κάτι γι αυτούς; Η επίλυση αυτού του προβλήματος που είχαμε για 27 χρόνια, αυτό ήταν ένα βάρος στους ώμους μας. Η Ελληνική γλώσσα ήδη διδάσκεται στην Μακεδονία. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να τους βοηθήσουμε πραγματικά αφαιρώντας τα σύνορα.

Με άλλα λόγια ο Ζάεφ έθεσε θέμα «Μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα. 

Η κυβέρνηση Τσίπρα παραμένει για μία ακόμα φορά έκθετη στα μάτια και την συνείδηση του Ελληνικόύ λαόύ και δεν μπορεί πλέον να ξεγελάσει την Ελληνική Εθνική κοινή γνώμη.

Υπενθυμίζεται πως η Σκοπιανή κυβέρνηση επιχείρησε χθές να τα μαζέψει, αναφέροντας πως είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει πλήρως τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς όλες οι ενέργειες και οι δηλώσεις γίνονται με καλή πίστη για να υποστηριχθεί η συμφωνία.

Σχόλια