ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ Η ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ;

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ομιλία του σήμερα στην έναρξη των εργασιών του 3ου τακτικού Συνεδρίου της Νεολαίας ΑΝΕΛ, ανέφερε ότι είναι πιθανόν να διεξαχθούν όλες οι εκλογές μαζί. Διεμήνυσε ότι το κόμμα του θα δώσει ιδιαίτερο βάρος τόσο στις εθνικές εκλογές, όσο και στις ευρωεκλογές. Συμπέρανε ότι η συμφωνία των Πρεσπών έφερε διχασμό και είχε αρνητικές επιπτώσεις σε όλα τα επίπεδα, ενώ επανέλαβε ότι αν έλθει στη Βουλή η ψήφισή της, τότε οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση και θα θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.
Εάν η συμφωνία υποκρύπτει αλυτρωτισμό, τότε θα πρέπει να μπλοκαριστεί από το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συνέχισε, <<ήλθε η ώρα να πάρει θέση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας>>, είπε, διότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη σε τέτοια θέματα να συνομιλεί με την Διεθνή κοινότητα, με αυτούς που διαφωνεί, αλλά και με τους συμμάχους της. 
Ο Πάνος Καμμένος πρόσθεσε ότι οι ΑΝΕΛ είχαν συμφωνήσει να διαπραγματευτεί για το θέμα των Σκοπίων ο υπουργός Εξωτερικών, αλλά λύση η οποία θα περιέχει τον όρο Μακεδονία σε σύνθετη ονομασία, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή.

Μεταξύ των άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε επίσης και τα εξής: Τι να τα κάνεις τα χαρτιά και τις συμφωνίες όταν κάθε μέρα ο πρωθυπουργός των Σκοπίων βγαίνει και λέει για <<μακεδονική>> μειονότητα και ότι το βόρεια θα το σβήσουμε από μόνοι μας. Εμείς τους ξέρουμε γιατί γνωρίζουμε τις διαπραγματεύσεις εδώ και 30 χρόνια και αυτό που είπαμε ήταν ότι δεν θα πρέπει να φανεί η Ελλάδα σαν εκείνον που δεν συζητά, αλλά σαν εκείνον που συζητά, έχει δίκιο και δεν βρίσκει το δίκιο της ακριβώς γιατί η άλλη πλευρά κάθεται στις εμμονές του Τίτο και του Μουσολίνι.

Σχόλια