Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

Σε δελτίου τύπου που εξέδωσε η αλβανική αστυνομία, παρέχει λεπτομέρειες για τις προαγωγές και συλλήψεις Ελλήνων και χαρακτηρίζει άψογη την συνεργασία της με την ΕΛ.ΑΣ.
<<Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, στις Βουλιαράτες έλαβε χώρα η τελετή ταφής του νεκρού Κ.Κατσίφα. Η Αστυνομία προκειμένου να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της κηδείας και να αποφύγει πιθανά περιστατικά που μπορεί να είχαν προκύψει από την παρουσία εξτρεμιστών, προχώρησε σε προληπτικά μέτρα.
Στο συνοριακό πέρασμα της Κακαβιάς η αλβανική Αστυνομία διεξήγαγε εκτεταμένες έρευνες των ατόμων που έρχονταν από Ελλάδα για την ταφή του Κ.Κατσίφα στις Βουλιαράτες. 
Θέλουμε να τονίσουμε ότι υπήρχε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ αλβανικής και Ελληνικής στυνομίας η οποία απέτρεψε την είσοδο εξτρεμιστών. Η Ελληνική αστυνομία έλαβε επιπλέον μέτρα στη Κακαβιά και έδειξε καλή συνεργασία με την συνοριακή αστυνομία της Κακαβιάς>>.
Να σημειωθεί ότι δεν επετράπη η είσοδος στην Αλβανία 44 Ελλήνων καθώς υπήρχαν στοιχεία ότι μπορεί να προχωρούσαν σε περιστατικά στις Βουλιαράτες.
ΟΙ Αλβανοί αστυνομικοί προσήγαγαν 12 άτομα στο Α/Τ Αργυροκάστρου ενώ έχουν συλληφθεί 2 άτομα.

Σχόλια