ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το μνημόνιο σκίστηκε η υγεία όμως καρκινοβατεί
Οι γιατροί υπεύθυνοι μόνο για αυτήν την κατάσταση. Μέσα από την μιζέρια της κρίσης και των πολλών ωρών υπερωρίας, κρύβουν την αντίδρασή τους για ένα θέμα που υπερασπίζονται άθελά τους. Ξέρουν ότι μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση του τομέα της υγείας, αν πολεμήσουν για τον όρκο που έδωσαν, αλλά είναι πιο ανίσχυροι και δειλοί από ποτέ. Τα εξαιρετικά τους μυαλά σαπίζουν, κάτω από την οικονομική ισχύ των φαρμακοβιομηχανιών.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Πατρών, οι ογκολόγοι λείπουν συνεχώς σε συνέδρια, αδιαφορώντας (;) για τους καρκινοπαθείς ασθενείς του. Η ίδια κατάσταση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στο «Μεταξά», για να κλείσει κάποιος ραντεβού με γιατρό χρειάζεται να περιμένει τέσσερις μήνες. Στην Ελλάδα, ενώ θα έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον 60 µηχανήματα ακτινοθεραπείας, στον δηµόσιο τοµέα υπάρχουν µόνο 27. Από αυτά λειτουργούν τα 24, ενώ τα 14 εξ αυτών είναι πολύ παλιά. Την ίδια στιγμή όπου η κυβέρνηση με τους ειδικούς σκισίματος μνημονίων αρνήθηκαν πρόγραμμα αντικαρκινικής τεχνογνωσίας από το CERN. Μια σύγχρονη υποδομή επιταχυντή πρωτονίων παραγωγής κατάλληλης δέσμης ακριβείας για θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια ή ιόντα.
Θα ζουν μόνο όσοι διαθέτουν λεφτά για θεραπεία
Διεθνείς, έγκυρες ανακοινώσεις αναφέρουν ότι στο μέλλον ο καρκίνος θα χτυπήσει 3 στους 10 και ότι είναι η πιο πολυέξοδη ασθένεια, άρα αρχίζοντας του υπολογισμούς στην ΕΕ το κόστος της χημειοθεραπείας είναι κατά μέσον όρο €22.000. Από αυτό το ποσό, ένα μεγάλο μέρος παίρνει η φαρμακευτική εταιρία που το παράγει, ακολούθως θα κερδίσει και ο έμπορας που το εισάγει στην χώρα του σκισίματος μνημονίων και ο οποίος θα δώσει μπόνους ή μίζα στον γιατρό που το συνταγογραφεί. Η μίζα είναι ανάλογη με το κόστος θεραπείας, που αρχίζει από €3.000 και μπορεί να φτάσει και τις €500.000, ανάλογα με το είδος της θεραπείας και της τσέπης του ασθενή. Λεφτά και καρκίνος πάνε μαζί! Στην Ελλάδα, ο ΕΟΠΥΥ, καλύπτει μεν τη θεραπεία σε ιδιωτικές κλινικές, αλλά όχι και την αμοιβή του ιδιώτη γιατρού που ανέρχεται σε 300-1.500 ευρώ, ανάλογα με το νοσοκομείο και τη σοβαρότητα του περιστατικού. Η σκέψη τρομακτική…
Πάνε να καταργήσουν τα ακτινοθεραπευτικά, προωθώντας τη χημειοθεραπεία από ιδιώτες που κοστίζει μια περιουσία
Είναι λυπηρό γιατροί να κρύβονται μέσα στον νομικό πλαίσιο που τους καλύπτει και όταν ο ασθενής τους πεθαίνει, να ρίχνουν την ευθύνη στην θεραπεία που δεν ανταποκρίθηκε ο οργανισμός του ασθενή. Η ιστορία γνωστή, 1 διάγνωση καρκίνος, 2 διάγνωση «ας κάνουμε χειρουργείο» διότι δεν μπορούν να τον πολεμήσουν αλλιώς, 3 διάγνωση χημειοθεραπείες, η επόμενη φράση γνωστή: «αν τον πιάσουν», η γνωστή μπακάλικη ορολογία γιατρών επιστημόνων, 4 διάγνωση επειδή η ανοσοθεραπεία (πιο σύγχρονη μέθοδος) κοστίζει, δίνεται μόνο όταν ο ασθενής πεθαίνει για να λυτρωθούν οι συγγενείς. Η 4 διαδικασία είναι μερικές φορές ένα καλοστημένο επιχειρηματικό σχέδιο: το φάρμακο παραγγέλνεται από το ταμείο του ασθενή, με αναμονή μηνών έρχεται από κάποια χώρα της Ευρώπης (συνήθως Αγγλία), στη  συνέχεια «αραιώνεται με νερό» και δίνεται στον ασθενή, αλλά ο οργανισμός του είναι ήδη κατεστραμμένος ανοσοποιητικά και η κατάσταση επιβραδύνεται. Η θεραπεία σταματά, ο ασθενής δεν μπορεί να συνεχίσει, ο γιατρός ξαφνικά εξαφανίζεται, όπως και το ακριβό φάρμακο!
Στην πραγματικότητα, οι επιστήμονες δεν έχουν τα μέσα να πολεμήσουν την πιο σύγχρονη μορφή ασθένειας, όπως ο καρκίνος. Ο καρκίνος έχει εκατομμύρια τύπους. Η σύγχρονη ιατρική μέχρι σήμερα έχει καταφέρει μέσα από δείκτες να χτυπά συγκεκριμένους τύπους καρκίνου. Αν υπήρχε η δυνατότητα καταστροφής των όγκων, τότε θα αποφευγόταν και το αντίστοιχο χειρουργείο. Μετά από κάθε χειρουργείο ο έλεγχος των καρκινικών κυττάρων που απομένουν δεν μπορεί να ελεγχθεί. Δυστυχώς καμία μελέτη δεν έχει γίνει ώστε να παρατηρήσει την ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να παράγει κάποια στιγμή καρκινικά κύτταρά. Η επιχειρηματική ιατρική αναπτύσσεται συνεχώς προς τρόπους καταστροφής των καρκινικών κυττάρων.
Το ιατρικό προσωπικό των Ελληνικού Τομέα Υγείας όπως και κάθε εργαζόμενος στον τομέα καταπολέμησης ασθενειών όπως ο καρκίνος έχει δύναμη να αποτρέψει η ακόμα και να καλυτερέψει την υπάρχουσα κατάσταση, αφού πρώτα μιλήσει και επιβληθεί στην συνείδησή του. Ο ύπνος και ο θάνατος είναι δίδυμα αδέλφια.
ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ  aristeia.online

Σχόλια