ΕΙΠΕ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΘΩΡΑΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. Οι Αλβανοί αστυνομικοί κατέβασαν την Ελληνική σημαία που είχε υψώσει στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων, στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ο Έλληνας ομογενής πυροβόλησε εναντίον περιπολικού με καλάσνικοφ.  Η καταδίωξη του Έλληνα ομογενή, είχε τραγικό τέλος. Οι Αλβανοί αστυνομικοί απάντησαν με μια σφαίρα στο κεφάλι και άλλη μία στο θώρακα.
Τα τελευταία λόγια του 35χρονου ήταν Ζήτω η Ελλάδα.

Οπως μετέδωσε το himara.gr, ο oμογενής ύψωσε την Ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, την κατέβασε λίγο αργότερα η αλβανική αστυνομία. Η κίνηση αυτή εξόργισε τον 35χρονο, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε με καλάσνικοφ εναντίον περιπολικού, με αποτέλεσμα στο σημείο να κληθεί η ομάδα των Αλβανικών ειδικών δυνάμεων (RENEA) και στη συνέχεια στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπιστεί.
Όταν οι δυνάμεις της RENEA έφτασαν στο σημείο που βρισκόταν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αλβανικής αστυνομίας, ο 35χρονος αρνήθηκε να παραδοθεί και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά των ειδικών δυνάμεων και να πέσει νεκρός.

Σχόλια