ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΑΚΥΡΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ το ταξίδι που είχε προγραμματίσει για την Αυστραλία.
Ο κ. Παυλόπουλος επέλεξε να αναβάλει το ταξίδι στην Αυστραλία για το 2019, λόγω της αρνητικής υποδοχής, την οποία του είχαν ετοιμάσει οι Ελληνικές οργανώσεις της Αυστραλίας.
Το Pan Macedonian Association of Melbourne and Victoria, απέστειλε προειδοποιητική αποστολή έπειτα από τη συμφωνία της Ελληνικής κυβέρνησης με την κυβέρνηση των Σκοπίων στις Πρέσπες, αναφέροντας πως ο κ. Παυλόπουλος είναι <<persona non gratta>>.
Μεταξύ των άλλων στην επιστολή αναφερόταν: Κύριε Παυλόπουλε, είστε ανεπιθύμητος. εάν επισκεφθείτε τη Μελβούρνη, εμείς οι αξιωματούχοι της Ελληνικής διασποράς δεν θα σας καλωσορίσουμε.
Η επιστολή προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που αποφάσισαν στην αίθουσα της Παμμακεδονικής Ένωσης Μελβούρνης και Βικτώριας κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης που συγκάλεσε η Παμμακεδονική για τη Συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Σκοπίων για το ονοματολογικό της, γειτονικής μας χώρας. Στην έκτακτη συνεδρίαση συμμετείχαν 120 περίπου εκπρόσωποι συλλόγων και οργανισμών της παροικίας και όλοι συμφώνησαν μεταξύ τους, καταδικάζοντας τη Συμφωνία.

Σχόλια