ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ



Το πρόγραμμα ανέφερε υποδοχή των δύο προέδρων στο Προεδρικό Μέγαρο στο Ελσίνκι από τον Φινλανδό ομόλογό τους στις 13:00, παρουσία μόνον των διερμηνέων τους και στη συνέχεια γεύμα εργασίας με τη συμμετοχή μελών των δύο αντιπροσωπειών. Στη συνέχεια συνέντευξη Τύπου και χωριστές συνεντεύξεις των δύο, στο αγαπημένο κανάλι του Τραμπ Fox News.
Στίς 13: 03 τοπική ώρα όμως προσγειώθηκε τελικά στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι το αεροσκάφος που μετέφερε τον Βλαντιμίρ Πούτιν, στήνοντας τον μία ώρα, ενώ ο Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια περίμεναν στο ξενοδοχείο τους μέχρι να φθάσει ο Ρώσος πρόεδρος.
Αλλά και ο Αμερικανός πρόεδρος καθυστέρησε την αναχώρησή του από το ξενοδοχείο Hilton Helsinki Kalastajatorppa, προς το Προεδρικό Μέγαρο, καθώς όπως μετέδωσε τo ΒΒC ο Τραμπ δεν ήθελε να φύγει από το ξενοδοχείο, μέχρις ότου φθάσει ο Πούτιν στο προεδρικό μέγαρο.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την εκπρόσωπου Τύπου του Αμερικανού προέδρου Σάρα Σάντερς σχετικά με το γεγονός.
Η αυτοκινητοπομπή του Πούτιν έφθασε πρώτη στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ακολούθησε με μικρή καθυστέρηση εκείνη του Αμερικανού προέδρου, με το Guardian να σχολιάζει ότι ο Τραμπ θέλησε να πάρει το αίμα του πίσω.

Σχόλια