ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΣΟΒΟ ΟΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

Άγνωστο τι ακριβώς έχουν κατά νού οι Σέρβοι. Βίντεο, δείχνουν Σερβικά τρένα γεμάτα με άρματα μάχης , ΤΟΜΑ, μπουλντόζες και γεφυροφόρα του στρατού της Σερβίας να κινούνται στα νότια με κατεύθυνση το Πρέσεβο.
Πρόκειται για μετακινήσεις σύμφωνα με εκτιμήσεις, 2 επιλαρχιών, 3 μηχανοκίνητων μονάδων πεζικού και 1 μηχανικού. Δηλαδή δύο τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες κινούνται προς την έδρα του Β΄Σώματος στρατού που έχει χώρο ευθύνης το Κοσσυφοπέδιο.


Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Σερβίας αγοράζουν Ρωσικό στρατιωτικό εξοπλισμό αιχμής. Οι υπουργοί άμυνας των δύο χωρών, συζήτησαν τη δυνατότητα να εφοδιάσουν τη Σερβική Δημοκρατία με τέσσερα ελικόπτερα πολλαπλών χρήσεων Mi-17, επιθετικά ελικόπτερα ΜΙ-35, καθώς και ΤΟΜΑ BMP-2 .
Η Ρωσία θα μεταφέρει επίσης τέσσερα αεροσκάφη Yak-130 στη Λευκορωσία και μια συστοιχία αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων «Tor-M2» με σκοπό να μεταφερθεί στην Σερβία .
Επίσης, Ρωσία και Σερβία υπέγραψαν σύμβαση για 12 μαχητικά πολλαπλών χρήσεων Su-30SM, τα οποία θα παραλειφθούν σε περίπου ένα χρόνο. 

Η ανησυχία συνεχώς αυξάνεται, καθώς ολόκληρη η περιοχή βρίσκεται <<εν θερμώ>>.

Σχόλια