ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ



Αυτός που πραγματοποιεί κατοχή στη βόρεια Κύπρο και τα Κουρδικά εδάφη και σφάζει αμάχους στο Αφρίν δεν θα έπρεπε να μας κάνει κήρυγμα περί ηθικής και αξιών, δήλωσε  ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς και δήλωσε πως ο Ερντογάν δεν έχει συνηθίσει να του αντιμιλούν, αλλά θα έπρεπε να αρχίσει να το συνηθίζει.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού στο Twitter αναφέρεται: Ο πιο ηθικός στρατός στον κόσμο δεν δέχεται κήρυγμα από αυτούς που βομβαρδίζουν αδιακρίτως αμάχους πληθυσμούς εδώ και χρόνια. Προφανώς έτσι γιορτάζουν την Πρωταπριλιά στην Άγκυρα.

Και όλα αυτά μετά τις κατηγορίες του Ερντογάν εναντίον του Μπένζαμιν Νετανιάχου ότι είναι τρομοκράτης, μετά την απόρριψη από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ μαθημάτων ηθικής από την Τουρκία, σε ομιλία σε υποστηρικτές του στα ’Αδανα, όπου αναφερόμενος στο πρόσωπο του Ισραηλινού πρωθυπουργού είπε μεταξύ των άλλων:
Ε! Νετανάχου! Είσαι ένας κατακτητής! Και ως κατακτητής βρίσκεται σε αυτά τα εδάφη. Ταυτόχρονα, είσαι και τρομοκράτης. Αυτά που κάνεις στους καταπιεσμένους Παλαιστίνιους θα γραφτούν στην Ιστορία και δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ.

Σχόλια