ΤΡΑΜΠ Ο ΜΠΕΡΔΕΨΙΑΡΗΣ !!!!


Μέσα σε διάστημα μιάς ώρας ο Ντόναλντ Τραμπ κατ΄ αρχήν απείλησε τη Ρωσία ότι επίκειται εκτόξευση Αμερικανικών πυραύλων κατά της Δαμασκού, αλλά στη συνέχεια πρότεινε στο Κρεμλίνο να σταματήσουν από κοινού την κούρσα των εξοπλισμών. Και συνέχισε δηλώνοντας ότι θα ήθελε  να βοηθήσει στην ανάπτυξη της Ρωσικής οικονομίας.
 

Η σχέση μας με τη Ρωσία είναι τώρα χειρότερη από ποτέ, περιλαμβανομένου και του Ψυχρού Πολέμου. Δεν υπάρχει λόγος γι΄αυτό. Η Ρωσία μάς χρειάζεται για να βοηθήσουμε με την οικονομία της, κάτι που θα είναι πολύ εύκολο να κάνουμε και χρειαζόμαστε όλα τα έθνη να εργάζονται από κοινού. Να σταματήσουμε την κούρσα των εξοπλισμών, έγραψε συγκεκριμένα ο Τραμπ !! 
Λίγο πρίν, είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter: Ετοιμάσου Ρωσία, πύραυλοι θα αρχίσουν να έρχονται !!

Μετά την δεύτερη δήλωση Τραμπ ήρθε και η αναμενόμενη απάντηση απο την πλευρά της Μόσχας, με την δήλωση της εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρίας Ζαχάροβα, ότι το τέλος της κούρσας των εξοπλισμών θα μπορούσε να ξεκινήσει με την καταστροφή των αποθεμάτων χημικών όπλων που διαθέτουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Είπε επι λέξει η κα Ζαχάροβα: Θαυμάσια ιδέα !! Υπάρχει μια πρόταση να ξεκινήσουμε με την εξάλειψη των Αμερικανικών χημικών όπλων.

Σχόλια