Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!!!


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του.
Ταΐστηκε και ταϊζεται από το Ελληνικό Δημόσιο δηλαδήαπό του Έλληνες φορολογούμενους.
Στα γεγονότα των Ιμίων είχε ζητήσει να ειπωθεί ότι την Ελληνική Σημαία την πήρε ο άνεμος.
Τώρα ξαναχτύπησε διατυπώνοντας  γελοίες απόψεις σχετικά με το στράτευμα.
 Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρώην υπουργός υποστήριξε μεταξύ των άλλων: Ο στρατός του Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί.....Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό....
Και όλα αυτά σχετικά με την πυρκαγιά στα Καλύβια Αττικής !! Και συνέχισε : Εν πάσει περιπτώσει ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού ενώ κοντά στην Αθήνα έπρεπε να επιστρατευθούν όλα τα μέσα και εν πάσει περιπτώσει είναι δύο βήματα από την Αθήνα 40 χιλιόμετρα. Αυτό που ήταν ακόμη πιο περίεργο ήταν η έλλειψη παρουσίας του στρατού, είπε. «Και ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του».
Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις Ενοπλες Δυνάμεις, σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σχόλια