5 ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ...4 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ TV

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...4 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΩΡΕΣ ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ.....<<Σε έναν από πιο αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς των Αυστριακών>>, όπως αναφερόταν χθες βράδυ στο Τρίτο Πρόγραμμα της Δημόσιας Αυστριακής Τηλεόρασης  ORF III.
Οι φυσικές ομορφιές, οι αρχαιολογικοί χώροι και η σύνδεσή τους με την Ελληνική μυθολογία, αλλά και η καθημερινότητα των ανθρώπων. Το εκπληκτικό γαλάζιο και τα χρώματα της Ελληνικής υπαίθρου....

Πέντε ντοκιμαντέρ το ένα μετά το άλλο στα οποία προβάλλονταν, οι φυσικές ομορφιές του Ελληνικού τοπίου.
Ελλάδα : Από τις κορυφές των βουνών έως τη θάλασσα ήταν ο τίτλος του πρώτου ντοκιμαντέρ με θέμα την Ήπειρο και τα μοναδικά χωριά της. Το δεύτερο με τίτλο Θεσσαλία, ταξίδεψε μέχρι πιο κάτω στα στενά της Χαλκίδας, πέρασε απο τον Όλυμπο και τα Μετέωρα.
Το τρίτο ντοκιμαντέρ είχε τίτλο Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική και παρουσίασε την δεύτερη μεγάλη πόλη της Ελλάδας, την ιστορία και τα αξιοθέατα της. Την τιμητική της είχε η Χαλκιδική.
Το τέταρτο ντοκιμαντέρ αναφερόταν σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, προβάλλοντας μεταξύ άλλων την Αμφίπολη, τη Λίμνη της Κερκίνης, την Καβάλα και την Κομοτηνή με τις μουσικές και τις  λαογραφικές παραδόσεις της περιοχής όπως τα Αναστενάρια, αλλά και την παραγωγή μεταξιού στο Δέλτα του Έβρου.
Το πέμπτο ντοκιμαντέρ είχε ως τίτλο: Νότια Ακτή και Αττική και πέρασε από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, αφιέρωσε στην ομορφιά της Ναυπάκτου και απο τους Δελφούς, έφθασε στον Μαραθώνα, για να καταλήξει στο κέντρο της Αθήνας και να συνοδέψει τους τηλεαθεατές στην Ακρόπολη.
Η ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων απο την Αυστρία για το γεγονός της προβολης της Ελλάδας στην χώρα αυτή, εκφράζει το μέγεθος στο οποίο μπορούμε να αναπτύξουμε τουριστικά την πατρίδα μας.







Σχόλια