ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΔΙΑΝΟ




Χτίστηκε το 1925 στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των σημερινών οδών Αριστοτέλους, Ερμού, Κομνηνών και Βασιλέως Ηρακλείου, μετά την πυρκαγιά του 1917, από τον μηχανικό Ελί Μοδιάνο.
Είναι η μεγαλύτερη διασωζόμενη αγορά τροφίμων του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.
Απαρτίζεται από 144 καταστήματα με μέση επιφάνεια από 5-30τμ το καθένα, 2 περίπτερα, 2 υπόγεια και έναν εξώστη. Στο ισόγειο υπάρχουν εμπορικά καταστήματα πώλησης τροφίμων, τα οποία την τελευταία εικοσαετία χρησιμοποιούνται και ως χώροι εστίασης και διασκέδασης.
Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ολοκληρώθηκε σήμερα η πώληση της, Αγοράς Μοδιάνο στην One Outlet Α.Ε. Το ΤΑΙΠΕΔ μεταβίβασε το ποσοστό 43,63% εξ αδιαιρέτου κυριότητας επί του ακινήτου προς τον επενδυτή.
Η One Outlet Α.Ε. είχε ανακηρυχθεί πλειοδότρια στο σχετικό διαγωνισμό που είχε διεξάγει το ΤΑΙΠΕΔ, έχοντας υποβάλει προσφορά ύψους 1.900.000  ευρώ.
 H One Outlet στην οποία μέτοχοι είναι οι Notoscom (Notos Galleries, Notos Home, και πλήθος brand όπως Bostonians, Esprit, Nautica, Trussardi, Lacoste, Gant, Ralph Lauren) ο όμιλος Φάις και αραβικά κεφάλαια (GET) έχει πραγματοποιήσει ήδη μία σημαντική επένδυση στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην δυτική είσοδο της πόλης μέσω του outlet mall, One Salonica (πρώην City Gate).




Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ !!!!!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΝΙ .ΜΗ ΤΥΧΟΝ Κ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου