ΑΑΑΑΑΑ.... ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ


ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ...... ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Στην Αττική Οδό, σύμφωνα με την εταιρεία, επιχειρούν 35 εκχιονιστικά μηχανήματα και υπάρχει επάρκεια αλατιού. 

<<Εκφράζουμε τη λύπη μας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και την ταλαιπωρία των οδηγών, ενώ σημειώνουμε ότι τα διόδια παραμένουν ανοιχτά με απόφαση της εταιρίας>>, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Αττικής Οδού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία υπέβαλε αίτημα στην διαχείριση του αυτοκινητόδρομου να κλείσουν άμεσα όλες οι είσοδοι της Αττικής Οδού. Πολλά αυτοκίνητα βγήκαν από την πορεία τους και πολλοί οδηγοί περίμεναν αρκετή ώρα για βοήθεια, εν μέσω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Η εταιρία σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι η κυκλοφορία είναι υψηλή και δυσχεραίνει το έργο του αποχιονισμού, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη και την παρουσία φορτηγών και νταλικών σε όλο τον δρόμο. <<Τα εκχιονιστικά μηχανήματα που δεν μπορούν να προσπεράσουν, επιχειρούν με ανάποδη κίνηση με αποτέλεσμα να καθυστερεί η διέλευσή τους, ενώ το χιόνι που εξακολουθεί να πέφτει επιτείνει τα προβλήματα αυτά>>.

Σχόλια