ΕΜΒΟΛΙΑ. ΣΤΕΙΡΩΣΗ. ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ. 5G. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ

Stéphanie Bignon: Η γη και το διάστημα ιδιωτικοποιήθηκαν. Ο φόβος όπλο μαζικής καταστροφής. Με 42.000 δορυφόρους και με το 5g oι εμβολιασμένοι θα γίνουν μικρές κεραίες. Με εμβόλια θα πάρουμε στείρωση, μικρόβια χρόνιων παθήσεων κι ένα τσιπ.

Covid19, η τελευταία επίθεση κατά της εθνικής μας κυριαρχίας; Μετά το νόμισμα και τα σύνορά μας, το ανοσοποιητικό μας σύστημα, η απόλυτη προστασία μας, είναι το θύμα των αδίστακτων παγκοσμιοποιητών.
Oλοένα και περισσότεροι γιατροί και καθηγητές μιλούν για το Covid19 ως μια απλή γρίπη (Pr Raoult, Dr Trotta κ.α). Σύμφωνα με αυτούς τους ίδιους γιατρούς η επιδημία περιορίζεται και θα εξαφανιστεί αυθόρμητα,το εμβόλιο επομένως είναι άχρηστο.
Θεραπείες όχι πολύ ακριβές υπάρχουν κατά αυτής της παθολογίας.
Aρχικά θύματα : ηλικιωμένοι κι ευπαθείς.
Ερώτηση: γιατί όλοι πρέπει να φοβόμαστε αυτόν τον κοινό ιό στο σημείο να θέσουμε τον μισό πλανήτη σε κατ ‘οίκον περιορισμό; Αυτός ο ιός θα έκρυβε κάτι άλλο;
Θα έκρυβε, για παράδειγμα, μια επιτακτική ανάγκη για: 
επανεκκίνηση χρηματοπιστωτικού συστήματος στα πρόθυρα της ασφυξίας (η λειτουργία “RESET” περνώντας από την απαραίτητη φάση διακοπής!), έλεγχος πληθυσμών που είναι όλο και πιο διστακτικοί απέναντι στην κλοπή των αγαθών και των ελευθεριών τους, συνέχιση για λίγους να πλουτίζουν όλο και περισσότερο και πάντα με ατιμωρησία …
Από το τέλος του 2019, παρατηρούμε παράλληλα αναπτύξεις κεραιών 5G, εκτόξευση δορυφόρων της Elon Musk, στην βουβή πτώχευση των τραπεζών … και στον πληθωρισμό του φόβου μπροστά στον εχθρό, τον τρομερό Covid19!  Σύμπτωση;

Από τον Μπίλλ Γκέιτς και τα εμβόλια του που έγιναν στα εργαστήρια στα οποία είναι μέτοχος, στο Elon Musk και στους αστερισμούς των δορυφόρων του σε χαμηλό ύψος, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να ενταχθούν στο « Net » (δίκτυο, στα γαλλικά !), στο Mark Zuckerberg (Face Book), Steve Jobs (Apple), Jeff Bezos (Amazon), …η γη και το διάστημα ιδιωτικοποιήθηκαν. 
Μερικές περιουσίες (κάποια γερά πορτοφόλια) έχουν μπήξει τα νύχια τους στην ιατρική, την επικοινωνία, τη διανομή, την ενέργεια … μοιράζονται τήν Δημιουργία!

Με τα εμβόλια θα λάβουμε παράγοντες στείρωσης, μικρόβια χρόνιων παθήσεων κι ένα τσιπ, μέσο για να παραμείνουμε ορατοί για το δαιμονικό πλέγμα που προεδρεύει στιγμιαία σε αυτόν τον κόσμο.
Για να δεχτούμε αυτήν την ολοένα και πιο σημαντική και καταναγκαστική κυριαρχία, μας υποσχέθηκαν ότι θα είμαστε “σαν Θεοί” και τους πιστέψαμε!
Καταναλώσαμε τις υποσχέσεις τους τα προϊόντα τους μέχρι να γίνουμε εξαρτημένοι από αυτά , σκλάβοι κι άρρωστοι. Τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι είμαστε ολόγυμνοι στην έρημο, σε καραντίνα, απομονωμένοι και διωγμένοι από τις ζωές μας.
Αυτές οι βιοτεχνολογίες και τεχνολογίες της πληροφορικής μας αποδυναμώνουν, μας δηλητηριάζουν χημικά κι από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.  Ένας οργανισμός κανονικά δομημένος απαντά σε κάθε επίθεση κατασκευάζοντας μέσα συναγερμού κι άμυνας.
Τα προτεινόμενα tests διαλογής σήμερα δεν μετρούν παρά αυτή την αντίδραση των οργανισμών μας και δεν μπορούν αυτά από μόνα τους, να μας επιτρέψουν να αναλύσουμε τη φύση της επιθετικότητας. 
Ωστόσο, το ανοσοποιητικό μας σύστημα που χρησιμοποιείται υπερβολικά από τη χημεία, τα φάρμακα και την ακτινοβολία υπόκειται σε κάθε είδους αποτυχίες και δυσλειτουργίες.
Είμαστε στο φάσμα του θανάτου απ΄όπου αμαρτήσαμε.  Πρέπει ν΄αντιδράσουμε γρήγορα και ν΄αρνηθούμε να παίζουμε το τρελό παιχνίδι τους.
Ποιός φόβος μπορεί να είναι τόσο δυνατός για να δεχθούμε αυτή την φυλάκιση;  O φόβος της χωροφυλακής (σσ. αστυνομοκρατίας), ο κομφορμισμός, το αγελαίο ένστικτο δεν θα ήταν αρκετό για να μας υποδουλώσει τόσο βάναυσα και “το ξέρουν”.
Αλλά φοβόμαστε το θάνατο κι αυτός ο φόβος του θανάτου θα είναι το μαζικής καταστροφής όπλο τους.  Ή ο κόσμος που κατασκευάζουν θα είναι πολύ χειρότερος από το θάνατο γιατί θα είναι χωρίς ελπίδα χωρίς ουρανό. Το να "φεύγεις” αυτό είναι να περνάς στο επέκεινα αυτό είναι να ζεις για πάντα. 
« Nα μην φοβόμαστε » τη μάχη και να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας που μας ανήκουν και γι αυτούς που έρχονται !

Stéphanie Bignon 4/5/20 medias-presse.info

H Stéphanie Bignon γεν. το 1967 στην Bourgogne.  Μηχανικός εξειδικευμένη στις υποθαλάσσιες παρεμβάσεις. Για χρόνια ολόκληρα οργώνει τις θάλασσες όλου του κόσμου με υποθαλάσσιες έρευνες Συγγραφέας του βιβλίου La chasteté ou le chaos ? ενώ μαζί με την Anne Brassié, έγραψε το βιβλίο Cessez de nous libérer (éd. Via Romana)….
NIKOΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
dimpenews.com
oimos-athina.blogspot.com
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/05/stephanie-bignon-42000-5g-o.html

Σχόλια